Kapcsolat

Cég:Fair Audit & Consulting
Könyvelő és Tanácsadó Kft.
Adószám: 14987751-2-43
Székhely: Budapest, XX.
Ady E. u. 68-70. A. 2/13.
Iroda: 1146 Budapest,Thököly út 150.

Kapcsolattartó:
Földvári Andrea 
Mobil: +36-20/9398090 

Email: info@fairaudit.hu

Lakói Folyószámla

Társasházak/Lakásszövetkezetek
Lakói folyószámla

BELÉPÉS

Szolgáltatások


Számviteli szolgáltatás

  • A klasszikus könyvelési teendőkön (számlarögzítés, könyvelés, bérszámfejtés, analitikák vezetése) kívül ellenőrizzük, a számlák tartalmát jogszabályi és törvényi előírások alapján.
  • Havonta készítünk főkönyvi kivonatot és kimutatást a cég eredményéről, amelyről naprakész tájékoztatást adunk (telefonon, e-mail) ügyfeleink részére.
  • Az ügyfelek minél magasabb színvonalú és szélesebb körű tájékoztatása érdekében havonta (vagy időpont egyeztetés után bármikor) személyesen megbeszéljük a vállalkozásának vagyoni-, pénzügyi-, és jövedelmezőségi helyzetét.


Cégalapítás

Elektronikus cégalapítás gyorsan és egyszerűen!

Partner ügyvédi irodánk elkészíti a cégalapításhoz szükséges alapítási dokumentációkat és a bejegyzéshez szükséges nyomtatványokat.

Időpont egyeztetést követően az (akár egyszeri) személyes találkozáskor, a jogi és gazdasági felvilágosítás után aláírják ügyvédünk előtt az előre előkészített dokumentumokat. A cégiratok a cégbíróságra elektronikusan kerülnek továbbításra, mely a jogerős bejegyzést követően, azonnal továbbítunk az Ön részére.


Bér- és munkaügyi szolgáltatás

  • Vállaljuk a cége teljes bérszámfejtési és munkaügyi kiszolgálását.
  • Bérek és jövedelmek számfejtésén kívül komplett munkaügyi feladatokkal látjuk el a cégét. Ezeknek a feladatoknak társaságunk eleget tesz, hiszen jó technikai, és szakmai hozzáértéssel rendelkezik.
  • Az elszámolások, jelentések, bevallások és adatszolgáltatások szakszerűen határidőre elektronikusan kerülnek beküldésre. Ügyfeleink részére a bevallási és fizetési határidők előtt e-mailen (sms-ben figyelmeztetve) megküldjük a befizetendő/visszaigényelendő kötelezettségeket.
  • Nyomon követjük az adófolyószámláját és megoldást találunk az adóhátralékok megszüntetésére.


Adóbevallások

  • Az adórendeletek alapján sokféle adót, járulékot kell bevallani és megfizetni, emiatt nem kevés bevallási és befizetési határidőt kell számon tartani.
  • Sokféle nyomtatványt kell helyesen kitölteni, melyekhez számos nyilvántartást kell vezetni.
  • Magánszemélyek részére és a cégek alkalmazottai részére elkészítjük a Személyi jövedelemadó bevallást (online megoldással is). 2006 óta rendelkezünk Ügyfélkapus regisztrációval, így ügyfeleink meghatalmazása után teljesítjük a bevallások elküldését elektronikusan.


Kérelmek, hitelkérelmek

A kérelmekhez szükséges dokumentumokat összeállítjuk, a nyomtatványokat kitöltjük és az ezzel kapcsolatos ügyeket, elintézzük.


Egyéb szolgáltatások

Elkészítjük a cégére szabottan a számviteli politikát és a szükséges szabályzatokat. A számviteli törvény minden vállalkozás számára előírja ezeket, és meglétüket ellenőrzi is.

Megegyezés szerint elkészítjük cége számláit, pénztárbizonylatait és külön analitikus nyilvántartásokat is vezetünk. Természetesen jog tiszta szoftverekkel dolgozunk.

Igény esetén munkaszámra (költséghely, költségviselő) könyvelünk, így ezekről kimutatások és elemzések készíthetők.